Suplimente alimentare

Ginexid clx dus vaginal, 3 flacoane, Farma-Derma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

52,49 Lei

Pret / ML: 52,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ginexid clx dus vaginal, 3 flacoane, Farma-Derma

7516892

Dusul vaginal GINEXID, bazat pe ingrediente de provenienta naturala care respecta fiziologia delicata a mucoasei vaginale, ajuta la mentinerea echilibrului corect al florei bacteriene vaginale.

Indicatii:

Pentru igiena intima obisnuita;
Pentru igiena intima la incheierea perioadei de menstruatie;
Pentru igiena intima dupa contact sexual;
In cazul secretiilor abundente;
Dupa utilizarea de contraceptive locale (cititi mai intai instructiunile de utilizare a acestora);
Pentru curatarea si eliminarea resturilor de medicamente administrate pe cale vaginala;
In perioada puerperala (pentru spalarea perineului).

Flora bacteriana vaginala consta in mai multe specii de microorganisme care indeplinesc functiile de baza pentru mentinerea sanatatii mediului vaginal. Echilibrul dintre aceste specii poate fi afectat de mai multi factori, printre care contactul cu alte microorganisme decat cele prezente in mod normal in mediul vaginal, modificari ale stilului de viata sau schimbari hormonale.

Dusul vaginal GINEXID are un efect calmant si decongestionant si poate fi folosit chiar si in prezenta unor patologii (vulvovaginita specifica si nespecifica, iritatii ale zonei perianale, vaginale) si/sau in combinatie cu tratamente specifice, contribuind astfel la ameliorarea simptomatologiei: senzatia de mancarime, arsura, durere si iritatie.

Mod de utilizare:

Spalati-va pe maini inainte si dupa utilizarea dispozitivului medical.

Fiecare flacon contine o doza deja pregatita pentru un dus. Rotiti capacul in forma de fluture pana cand se desface si fixati canula pe gatul flaconului, apasand cu putere. Introduceti canula lent in vagin si apasati pe flacon care de preferat ar trebui sa stea in pozitie inclinata. Lasati solutia din flacon sa se goleasca lent in vagin. Dupa incheierea dusului, uscati cu grija zona pe exterior fara a mai clati. Dusul vaginal poate fi realizat in mai multe pozitii: va puteti aseza pe un bideu sau pe bazinul WC sau va puteti intinde in pozitie inclinata in dus sau in cada, cu un picior atarnat peste marginea cazii.

Precautii:

Nu reutilizati flaconul si canula. Aruncati-le. Se recomanda utilizarea propriului dispozitiv medical.

Forma de prezentare: 3 flacoane

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.