Gel dezinfectant pentru maini Fresh Lemon Fragrance, 500ml, HiGeen

Ingrijirea mainilor

Brand: HIGEEN
In stoc
29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel dezinfectant pentru maini Fresh Lemon Fragrance, 500ml, HiGeen

652364734

Gelul pentru maini nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura pe langa igienizare si o buna ingrijire a pielii. Gelul pentru maini este antibacterian, antifungicid si datorita continutului de alcool in proportie de 70% are proprietatea de inactivare a virusilor. Elimina instantaneu 99% dintre bacterii. Aceste flacoane sunt perfecte pentru acasa, la birou sau chiar in masina.

Ingredientele benefice ingrijirii pielii (glicerina) patrund in epiderma dupa evaporarea alcoolului si ofera protectia si ingrijirea atat de necesara acesteia.

Compozitie: Alcool 70%, glicerina.

Mod de utilizare: Dupa aplicare, nu necesita clatirea cu apa sau indepartarea prin stergere. Gelul antibacterian nu usuca si nu irita pielea, contribuind activ la ingrijirea ei. De aceeea, poate fi folosit frecvent, pe tot parcursul zilei, in orice moment in care este necesara dezinfectarea mainilor.

Forma de prezentare: 500ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2022