Gel dezinfectant cu lotiune hidratanta si parfum fresh Lemon Verbena, 500ml, HiGeen

Tehnico-Medicale

Brand: HIGEEN
In stoc
30,99 Lei
Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel dezinfectant cu lotiune hidratanta si parfum fresh Lemon Verbena, 500ml, HiGeen

652360266

Gelul antibacterian pentru maini Fresh Verbena, cu alcool 70%, este perfect pentru acasa, la birou sau chiar in masina. Gelul nu este un simplu gel antibacterian, ci asigura, pe langa igienizare, si o buna ingrijire a pielii. 70% are proprietatea de inactivare a virusilor. Elimina instantaneu 99% dintre bacterii.

Compozitie: Ingredientele benefice ingrijirii pielii (glicerina) patrund in epiderma dupa evaporarea alcoolului si ofera protectia si ingrijirea atat de necesara acesteia.

Mod de utilizare: Dupa aplicare, nu necesita clatirea cu apa sau indepartarea prin stergere. Gelul antibacterian pentru maini HiGeen nu usuca si nu irita pielea, contribuind activ la ingrijirea ei. De aceeea, poate fi folosit frecvent, pe tot parcursul zilei, in orice moment in care este necesara dezinfectarea mainilor.

Forma de prezentare: 500ml            

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.12.2021