Gama Rodie

Descopera nuantele seducatoare de lunga durata ale extractului de rodie!

Create din dorinta de a-ti oferi o ingrijire delicata, produsele L'Erbolario contin ingrediente naturale potrivite tuturor tipurilor de piele.

Aromele bogate din produsele acestei game se dezvaluie treptat si te vor surprinde prin caracterul lor generos si divers. Extractul de rodie, ingredientul cheie, contine un parfum cu note misterioase si senzuale ce rezista intreaga zi, invaluindu-te cu o energie cuceritoare. Proprietatile acestei game includ actiune antioxidanta, intarirea barierei protectoare a pielii si hidratare.

Contureaza-ti rutina ideala de frumusete cu produsele premium L'Erbolario!


Simbol al prosperitatii, rodia inchide in coaja sa corpolenta un numar mare de arici purpurii si suculenti.
Tratament parfumat irezistibil care reinnoieste frumusetea, elasticitatea si compactitatea pielii.
Detergent parfumat pentru fata si maini cu extract si suc de rodie.
Gel de baie cu parfumul sau irezistibil de fructe cu extract si suc de rodie.
Un parfum inconfundabil, o piele matasoasa si maini ingrijite par a fi detalii minore, dar ele inseamna mult mai mult: un semn de ingrijire de sine si o sursa irezistibila de farmec.
Cutie eleganta inflorata cu parfum, gel de baie, crema de corp si maini si colier-bijuterie. Beauty Secrets este o cutie metalica eleganta si reutilizabila pentru cadouri cu efect surpriza.
Aceasta incantatoare cutie de tabla contine gel de baie si crema de corp si maini, doua produse must-have pentru a va rasfata cu momente de pura bunastare, invaluite in atmosfera magica si parfumata de rodie.
Sapun super delicat si perfect pentru o curatare zilnica, cu extract si suc de rodie.