Ovazul este o cereala cu mare valoare nutritionala, care ajuta la mentinerea energiei. Are efect tonic, diuretic si decongestionant. Este una dintre cele mai bogate cereale in proteine, dar are un continut scazut de carbohidrati. Aceste lucruri, alaturi de continutul de fibre de 11%, fac din ovaz o cereala cu indice glicemic redus. Fulgii de ovaz sunt o sursa excelenta de potasiu, magneziu, seleniu, vitamina B si fosfor. Un mic dejun cu fulgi de ovaz este bogat in minerale si vitamine si iti ofera energia necesara pentru intreaga zi.
Ingrediente: *Fulgi bio din ovaz integral (*ingredient din agricultura biologica).
Valori nutritionale 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 372 kcal/1566 kj; Proteine: 13g; Carbohidrati: 59.1g (zaharuri: 1.1g); Grasimi: 7g (saturate: 1.3g); Fibre: 10.2g; Sodiu: 0.1g.
Forma de prezentare: Punga de 500g