Suplimente alimentare

Formula pre-workout NO3 Chrome, 90 capsule, Cellucor

287,40 Lei

Pret / BUC: 287,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Formula pre-workout NO3 Chrome, 90 capsule, Cellucor

652357731

Cellucor NO3 este un pre-workout care nu contine creatina si ingrediente stimulante, pe baza de Nitrat de Arginina. Combina aceste doua ingrediente efeciente si puternice pentru a obtine o pompare incredibila.

Beneficii:

  • Un pre-workout fara continut de Creatina si ingrediente stimulate, sub forma de capsule;
  • Contine Nitrat de Arginina, o combinatie intre Arginina si Nitrat. Arginina este ingredient cheie pentru formarea Oxidului Nitric;
  • Contine Nitrosigine, un ingredient studiat clinic care contine Arginina, precursor al Oxidului Nitric;
  • Formula cu extract din Seminte de Struguri, ofera o sursa importanta de antioxidanti;
  • Contine Malat de Citrulina, un aminoacid si precursor al Argininei, care joaca un rol important in productia Oxidului Nitric;

Compozitie: Vitamina C (ascorbat de calciu) 83mg, Calciu (ascorbat de calciu) 10mg, Nitrat de arginina (NO3-T™) 1250mg, Complex pentru Vascularizare Extrema.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati o portie de servire (3 capsule) pe stomacul gol cu 60 – 90 de minute inainte de antrenament. Nu depasiti 6 capsule pe zi. Folositi doar conform indicatiilor.

Forma de prezentare: 90 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.11.2021