Frumusete si ingrijire

Forfecuta profesionala de cuticule PRO21, 1 bucata, Cupio

Brand: CUPIO
76,99 Lei

Pret / BUC: 76,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Forfecuta profesionala de cuticule PRO21, 1 bucata, Cupio

652367382

Gama de instrumente Cupio PRO este realizata dupa cele mai inalte standarde de calitate si este recomandata uzului profesional. Instrumentele din gama Cupio PRO sunt realizate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, acelasi otel care este folosit si pentru intrumentele chirurgicale.

Tratamentele prin caldura la care sunt supuse instrumentele permit folosirea lor indelungata, intre 3-5 ani. Fiecare forfecuta este ascutita manual si atent verificata pentru a corespunde standardelor de calitate.

*Forfecutele sunt lucrate manual, de aceea pot aparea diferente in ceea ce priveste lungimea sau grosimea lamelor de taiere. Forfecuta PRO21 este realizata dupa o formula noua, imbunatatita.

Compozitie: Otel inoxidabil.

Mod de utilizare: Forfecuta profesionala este ideala pentru taierea cuticulelor. Lamele speciale, ascutite si putin arcuite, asigura taierea perfecta a cuticulelor.

Dimensiunea lamelor: 21mm.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.03.2022