Fluend portocale, 20 comprimate de supt, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fluend portocale, 20 comprimate de supt, Sun Wave Pharma

7509689

Ajuta la calmarea gatului iritat. Menta (Menta piperita) si Arborele de camfor (Cinnamomum camphora) sustin functionarea normala a sistemului respirator, lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice, iar eucaliptul (Eucalyptus globulus) are actiune calmanta si emolienta la nivelul mucoasei orofaringiene.

Ingrediente: Extract de Mentha piperita 5,75mg, Extract de Glycyrrhiza glabra 2,2mg, Extract de Eucalyptus globulus 1,5mg, Extract de Cinnamomum camphora 0,18mg.

Mod de  administrare: Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 3 – 4 comprimate pe zi; Comprimatele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare; nu se mesteca si nici nu se inghit intregi; se administreaza intre mese.

Precautii: Pentru a evita riscul aparitiei iritatiilor locale, este recomandabil a se schimba pozitia comprimatului in gura pana la dizolvare.

Forma de prezentare: 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021