Flucalm sirop, 120ml, Pharco

Suplimente alimentare

Brand: PHARCO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

14,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Flucalm sirop, 120ml, Pharco

6422403

Flucalm sirop este indicat in caz de tuse spastica, raceala, faringite, laringite, traheite, bronsite, guturai, in stari astenice care urmeaza dupa raceala si gripa.

Proprietati:

- Flucalm contine o combinatie de 2 extracte naturale vegetale, ulei de anason stelat si extract lichid de cimbru de cultura, avand un placut gust aromat.

- Anasonul stelat este un arbust originar din China, din ale carui fructe se extrag uleiuri volatile avand proprietati antispatice (bronhodilatatoare), antiseptice, carminative, tonice si stimulente.

- Cimbrul de cultura este o planta aromata din frunzele si florile careia se extrag uleiuri volatile cu proprietati expectorante, cicatrizante, antiseptice si antispatice.

Compozitie: Extract din Cimbru de cultura (Thymus vulgaris) – 5g, ulei de anason stelat chinezesc (Illicium verum) – 1g si excipienti: macroglicerol hidroxistearat, propilenglicol, sorbat de potasiu, sorbitol, glicerol, sucroza, caramel, apa purificata.

Mod de administrare:

- Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 1 lingurita (5ml) de 3 ori pe zi, dupa mese.

- Copii cu varsta intre 1 – 6 ani: o jumatate de lingurita (2,5ml) de 3 ori pe zi dupa mese.

Avertizari: Nu se administreaza la femei gravide sau cu mastoze, la copii cu varsta de sub 1 an.

Forma de prezentare: Sticla 120ml solutie orala

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022