Fitofibromstop, 50ml, Steaua Divina

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Fitofibromstop, 50ml, Steaua Divina

652359115

Fitofibromstop extract hidroalcoolic contribuie la sustinerea sanatatii aparatului genital feminin. Este un supliment alimentar cu actiune reglatoare asupra aparatului genital feminin. Este indicat in caz de fibrom uterin, chisturi ovariene, endometrioza sau tulburari menstruale (meno-metroragii, dureri menstruale).

Compozitie: Daruharidra (Berberis aristata), Nirgundi (Vitex negundo), Yavani (Trachyspermum ammi), Ashoka (Saraca indica), Guggul (Commiphora mukul), capsula vegetala.

Mod de administrare: cate 2 capsule de 3 ori/zi, inainte de masa, sau dupa sfatul medicului. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5 - 10 minute, apoi se inghite cu apa). Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Sticluta de 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.12.2021