Fiorda cu aroma de coacaze negre, 30 comprimate, PlantExtrakt

Dieta si nutritie

In stoc
16,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356222

Fiorda cu aroma de coacaze negre este un supliment alimentar care protejeaza mucoasa gatului, fiind util in caz de iritatie in gat sau raguseala.

Proprietati:

- Comprimatele Fiorda formeaza un film protector pe mucoasele cavitatii orale, gatului, laringelui si corzilor vocale, hidratandu-le si asigurand o functionalitate crescuta. Efectul este completat cu actiunea imunostimulatoare.

- Produsul este recomandat in caz de iritatie in gat (cu senzatie de uscaciune, prurit si/sau durere), raguseala, tuse iritativa.

- Lichenul-de-piatra-islandez (cetraria islandica) si nalba-de-gradina (althaea rosea – var.nigra) au efect emolient si placut asupra cavitatii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind calmante in caz de iritatie a gatului si a faringelui.

- Impreuna cu macesul (rosa canina), cele trei componente contin compusi cu proprietati de sustinere a sistemului imunitar impotriva agentilor externi, contribuind la starea fizica de bine.

- Lichenul-de-piatra-islandez contine compusi cu proprietati de sustinere a sanatatii sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util in caz de tuse iritativa.

- Produsul este sigur pentru diabetici si poate fi folosit si de femeile insarcinate si cele care alapteaza.

Ingrediente: Extract de Lichen-de-piatra-islandez (100mg), Extract din fructe de maces (15mg), Extract de nalba-de-gradina – var.nigra (15mg).

Mod de adminstrare:

- Adulti si copii peste 4 ani: 1-6 comprimate pe zi.

- Comprimatul se mentine in gura pana la dizolvare. Se recomanda sa nu se bea sau manance cel putin 30 de minute dupa dizolvarea comprimatului.

Avertizari:

- Ingerarea unei cantitati mai mari poate avea efect laxativ. Produsul contine zaharuri naturale. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta variata, diversificata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.08.2021