Remedii naturiste

Fier Organic, 200ml, Aghoras

Brand: AGHORAS
In stoc
16,99 Lei

Pret / BUC: 16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fier Organic, 200ml, Aghoras

17535490

Acest produs contine o cantitate de 15mg fier/7ml de solutie. Produsul asigura, astfel, necesarul de fier pentru o persoana adulta (70kg), timp de o luna de zile. Pentru copii, doza se va reduce proportional cu greutatea corporala.

Produsele din aceasta categorie sunt oarecum mai aparte fata de alte suplimente minerale. Ele sunt deja accesibile publicului in magazine, insa, din pacate, intr-o masura redusa si sub forme nu intotdeauna foarte acceptabile. Analoagele lor, suplimentele minerale anorganice, sunt utilizate de mult timp, uneori cu rezultate bune, alteori mai putin bune, datorita biodisponibilitatii scazute a acestora. In ultimii ani, s-a pus din ce in ce mai mult accent pe realizarea unor formule care sa fie mai usor absorbite de catre organism, sub o forma organica, fiind realizate numeroase astfel de formule, care au dovedit o eficienta foarte ridicata. Cu toate acestea, s-a pastrat in prezentarea lor catre utilizatori un set de adaosuri pe care le consideram a nu fi intotdeauna necesare: coloranti, indulcitori, arome, intaritori de tabletare si alte asemenea substante, care uneori mai mult incurca (din punctul de vedere al efectelor asupra organismului).

Prin gama BioMineral, urmarim sa va punem la dispozitie prin aceste produse forma pura a acestor minerale organice, fie sub forma lichida, fie sub forma de pulberi, pentru o utilizare cat mai simpla si naturala. Pentru a raspunde in avans unor intrebari, trebuie stiut ca aceste minerale organice nu sunt obtinute prin sinteza chimica (ar fi mult mai scumpe), ci prin procese de fermentatie, la sfarsitul carora in acizii organici (lactic, gluconic, etc) care sunt obtinuti prin fermentatie se introduc metalele respective, sub forma de hidroxizi, fiind obtinuta astfel forma organica a acestora.

Mod de pastrare:

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Doza zilnica: 1-7ml, sau dupa sfatul medicului. A nu se depasi doza prescrisa. Produsul nu inlocuieste o alimentatie echilibrata.
7ml solutie contine: 15 mg fier (107% din DZR)
Cantitatea precizata este data pentru un adult cu greutatea de 70kg. Capacitatea dopului flaconului, dupa indepartarea sigiliului, este de circa 7ml.

Compozitie: apa distilata, lactat de fier, 1,8g, 1,2g, acid citric 0,3%, benzoat de sodiu 0,1%, sorbat de potasiu 0,1%.

Forma de prezentare: Sticla 200ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021