FerruMax baby, 30 ml, Solacium

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

74,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: FerruMax baby, 30 ml, Solacium

7521273

FerruMax Baby Fier Sucrosomial pentru sugari si copii este recomandata pentru profilaxia anemiei feriprive la sugari si in caz de deficit de fier. Nu contine gluten, include zahar, iar fierul Sucrosomial continut in FerruMax baby este incorporat intr-o membrana de fosfolipide care il face mult mai usor de absorbit la nivel intestinal. Tehnologia de incorporarea a Fierului Sucrosomial creste toleranta gastrica, deoarece fierul protejat in Sucrosome nu vine in contact direct cu mucoasa gastrointestinala. In acest mod, toleranta gastrica este crescuta si sunt evitate tulburarile gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

FerruMax baby este recomandat pentru compensarea deficitelor nutritive ale copiilor sau in perioadele in care organismul copilului are o nevoie crescuta de fier. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor si trece nemodificat prin stomac, fiind absorbit direct la nivelul intestinului. In acest mod, toleranta gastrica este crescuta si sunt evitate tulburarile gastrointestinale care apar de obicei la administrarea suplimentelor cu fier.

Compozitie: Fier Sucrosomial 7mg/1ml (50% VNR).

Mod de utrilizare: Deschideti plicul si adaugati pulberea din plic peste lichidul din flacon. Inchideti flaconul si agitati energic. Agitati flaconul inainte de fiecare utilizare. Se pot utiliza 10 picaturi pe zi (egal cu 1ml solutie) sau dupa cum v-a recomandat medicul. Folositi pipeta dozatoare din ambalajul produsului. Poate fi administrat direct in gura copilului sau divolvat in jumatate de pahar de apa sau in orice alt lichid la temperatura camerei. Poate fi luat in orice moment al zilei.

Precautii: 

A se utiliza doar dupa reconstituire.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte.

Fierul in exces poate fi fatal copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.01.2022