Feminella Vagi C, 6 comprimate vaginale, Polichem

Igiena intima

In stoc

42.69 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Comprimatele vaginale Feminella Vagi C(r) sunt create pentru a oferi o protectie naturala a mediului vaginal prin mentinerea sau refacerea pH-ului fiziologic. Aplicarea comprimatelor vaginale Feminella Vagi C(r) reinstaureaza rapid valorile normale ale mediului vaginal ceea ce nu mai permite cresterea de germeni nedoriti anaerobi responsabili de dezvoltarea vaginitelor bacteriene, chiar si in timpul sarcinii. Comprimatele vaginale Feminella Vagi C(r) ajuta in prevenirea si tratamentul vaginitelor bacteriene, fiind utile mai ales la pacientele cu recidive si dupa tratamentul traditional cu antibiotice.

Ingrediente per comprimat:
Un comprimat vaginal contine: Vitamina C (acid ascorbic) 250 mg, rasina de silicon, lactoza monohidrat, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu.

Mod de utilizare:
In fiecare zi introduceti intravaginal cate un comprimat vaginal Feminella Vagi C(r), de preferat seara inainte de culcare. Este recomandat sa repetati administrarea timp de cel putin 6 zile astfel incat sa ajunga sa se refaca pH-ul fiziologic si flora vaginala normala. Daca este necesar, tratamentul poate fi prelungit sau repetat.

Prezentare: Cutie 6 comprimate vaginale

Data ultimei actualizari 12.12.2020