Femigin B, 10 plicuri, Pharco

Suplimente alimentare

Brand: PHARCO
11,18 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

1066673

Proprietati:
Acțiune terapeutică- Grupa farmacoterapeutică- Produse ginecologice pentru igiena vaginală.
Produsul este destinat igienei vaginale și este alcătuit din 4 componente cu acțiune locală. Lauril sulfat de sodiu este un agent anionic, emulgător cu proprietăți detergente și umidifiante, slab antiseptic. Simeticonul reduce tensiunea superficială, uniformizează acțiunea de umezire și facilitează penetrarea soluției în pliurile mucoasei vaginale și cervix. Fosfatul de sodiu acționează alcalinizant, ajutând astfel la reducerea acidității secreției vaginale. Clorura de sodiu asigură o bună tolerantă a soluției la nivelul mucoasei vaginale. Prin dizolvarea în apă a pulberii de Femigin B se formează o soluție slab antiseptică, ușor alcalină, utilă pentru îndepărtarea excesului de mucus, a detritusurilor și a secrețiilor vaginale.

Indicații:
Ca adjuvant în tratamentul vaginitelor; pentru igiena obișnuită a vaginului; pentru reducerea hiperacidității secrețiilor vaginale.

Compoziție:
Pulbere conținând laurilsulfat de sodiu 63 mg, simeticon 15 mg, fosfat de sodiu anhidru 500 mg, clorură de sodiu 785 mg. Excipienți: citrat de sodiu anhidru, mentol, timol.

Mod de administrare:
- continutul a 1-2 plicuri se dizolva intr-un litru de apa calda si se utilizeaza pentru igiena intima externa. Pentru igiena intima obisnuita se foloseste o data pe zi,  cel mult de 2 ori pe saptamana.

Contraindicații:
- Hipersensibilitate cunoscută la oricare din componentele produsului.

Reacții adverse:
- Poate produce iritație locală ușoară.

Prezentare: cutie cu 10 plicuri.

Data ultimei actualizari 22.05.2021