Extreme Mix Sinergie de Microelemente 20ppm, 480ml, Alchemy

Suplimente alimentare

Brand: ALCHEMY
In stoc
38,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Extreme Mix Sinergie de Microelemente 20ppm, 480ml, Alchemy

17535489

Extreme Mix este un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, cupru, zinc. Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura masculina.

Indicatii:

Extreme Mix este un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, cupru, zinc.

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura masculina. Recomandarea tipica este pentru persoane cu activitati fizice intense, activitati care necesita simultan o buna coordonare psihomotorie, tonus si rezistenta. Totodata, efecte precum: imunomodulator, regulator al sistemului circulator, regenerator al tesutului conjunctiv si oaselor, de armonizare a sferei mentale superioare, se vor face gradat simtite in majoritatea cazurilor.

Mod de administrare:

In mod obisnuit se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Efecte specifice, atat pe plan fizic si energetic cat si emotional si mental, sunt amplificate daca produsul este mentinut un timp in cavitatea bucala. Aceasta cantitate este relativa, fiind bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

- copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.

- copii 5-10 ani: 1-2lingurite/zi.

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 2-6 lingurite/zi.

- adulti: 1-3linguri/zi.

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului si cuprului, si poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului

Reactii adverse:

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului si zincului, dar se pot aplica cuprulu. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

Desigur, persoanele suferind de maladia Wilson sau de hematocromatoza, este bine sa nu utilizeze acest produs.

Nu necesita refrigerare dupa deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o lingurita/lingura. Este de preferat sa nu se bea direct din flacon, datorita potentialei contaminari cu saliva. Lingurita, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticla, ceramica, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrarile dentare metalice nu vor fi afectate si nu vor afecta calitatea cuprului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele mentionate nu va afecta in nici un fel calitatea cuprului coloidal.

Forma de prezentare: Flacon 480ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021