Extract frunze de afin 60mg, 60 tablete, Health Nutrition

Suplimente alimentare

In stoc
23,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Extract frunze de afin 60mg, 60 tablete, Health Nutrition

652365981

Mai putin stiut este insa faptul ca si frunzele de afin au proprietati terapeutice uimitoare. Funzele de afin au, in primul rand, efect de reglare a nivelului de zahar din sange, extractul din frunze de afin fiind recomandat diabeticilor si pacientilor cu tulburari de pancreas. Frunzele de afin contin myrtilina, supranumita de unii cercetatori insulina vegetala.

Amelioreaza infectiile urinare si protejeaza mucoasa gastrica. Ca si fructele, frunzele de afin au proprietati antiinflamatoare, dar si efecte antiseptice. Specialistii in fitoterapie recomanda extractul din frunze de afin inclusiv pentru amliorarea infectiilor urinare, datorita capacitatii sale de a actiona asupra bacteriilor de pe mucoasa vezicii urinare. Datorita proprietatilor astringente si de protejare a mucoasei intestinale, extractul din frunze de afin este eficient si in caz de diaree.

Studiile arata ca extractul din frunze de afin protejeaza si impotriva aterosclerozei, iar datotrita efectului cicatrizant si de protejare a mucoasei gastrice, fitoterapeutii il recomanda si celor care sufera de ulcer, administrarea, in acest caz, facandu-se cu o ora dupa masa.

Ingrediente: extract uscat de frunza de afine (Vaccinium myrtillus) (1:5) 60 mg, agent de incarcare: fosfat dicalcic, extract de frunza de afine, agent de incarcare: celuloza microcristalina, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi; agenti de glazurare: hidroxipropilmetilceluloza, glicerina, ceara carnauba.

Mod de utilizare: 1-6 comprimate pe zi, pentru adulti.

Mod de prezentare: un flacon cu 60 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.02.2022