Medicamente fara reteta

Gel Etrixenal 100mg/g, 55g, Walmark

Brand: WALMARK

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

22,49 Lei

Pret / TUB: 22,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Gel Etrixenal 100mg/g, 55g, Walmark

7525079

Etrixenal este un medicament sub forma de gel, ce contine substanta activa naproxen in cantitate de 100mg/g, care apartine grupului de medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este un gel aplicat local pe piele, cu efect analgezic si antiinflamator, iar ca urmare a aplicarii, durerea si umflatura sunt reduse, iar handicapul fizic este depasit. Este utilizat pentru tratamentul local al durerilor acute determinate de leziuni ale tendoanelor si ligamentelor, fiind destinat utilizarii de scurta durata.

Ingrediente:

Substanta activa este: naproxen.

Celelalte componente sunt: cloral hidrat, levomentol, etanol 96 %, parahidroxibenzoat de etil (E 214), hidroxid de sodiu, carbomeri, apa purificata.

Mod de utilizare: Aplicati medicamentul pe piele, intr-o cantitate ajustata la dimensiunea suprafetei leziunii (de obicei benzi de gel lungi 4cm), intindeti gelul peste zona afectata si masati usor, pana la absorbtia completa. Medicamentul trebuie aplicat de 2 – 6 ori pe zi, la interval de cateva ore.

Precautii:

Nu utilizati Etrixenal pentru mai mult de o saptamana. Dupa o saptamana de tratament cu acest medicament, daca durerea si umflatura persista sau se agraveaza, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra.

In caz de inrosire si iritatii ale pielii trebuie sa intrerupeti aplicarea medicamentului, pana cand aceste reactii dispar.In cazul in care aceste reactii nu dispar, adresati-va medicului dumneavoastra.

Mainile trebuie spalate dupa aplicarea medicamentului, cu exceptia cazului in zona tratata este la nivelul mainilor.

Forma de prezentare: 55g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.05.2021