Mama si copilul

Enterolactis Baby, 10ml, Sofar

Brand: SOFAR
37,49 Lei

Pret / FL: 37,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis Baby, 10ml, Sofar

7500783

Este ideal pentru copilul tau, are o cantitate mare de culturi vii, nu mai putin de 1 miliard in 9 picaturi si se administreaza usor datorita pipetei dozatoare si gustului placut de biscuiti, este constituit din fermenţi lactici vii de origine umana, capabili sa reechilibreze rapid compoziţia florei intestinale, este un aliat indispensabil impotriva diareei si pentru prevenirea aparitiei colicilor, materiile prime din Enterolactis Baby sunt suplimentar testate (au gradul "infant"), fiind sigure pentru copii. Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de utilizare:

Se administreaza 9 picaturi 1-2 pe zi. Cura se continua pe parcursul a 15-30 de zile, in funcţie de necesitaţi. In dozele indicate mai sus, produsul se poate administra ciclic. Picaturile se pot aplica fie direct pe limba, fie amestecate cu un lichid rece sau putin caldut. In caz de administrare concomitenta cu antibiotice, Enterolactis se administreaza distanta de 3 ore de la antibiotic.

Forma de prezentare:

10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.10.2022