Suplimente alimentare

Enterolactis 8 miliarde celule vii, 20 capsule, Sofar

Brand: SOFAR
CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei

Pret / CPS: 1,22 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Enterolactis 8 miliarde celule vii, 20 capsule, Sofar

7518052

Lactobacillus casei DG, continut in Enterolactis 8 miliarde cellule vii este capabil sa restabileasca rapid echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva agentilor patogeni, impiedicand dezvoltarea bacteriilor cu potential nociv. Continutul ridicat de celule vii de Lactobacillus Casei din fiecare doza: minimum 8 miliarde in fiecare capsula, asigura un start eficient in aderarea si multiplicare culturilor in intestin. Numarul mare de culturi vii de Lactobacillus casei DG poate contracara eficient flora bacteriana patogena, care incearca sa se dezvolte, contribuind la o reconstituire rapida a ecosistemului natural cu rol esential in refacerea echilibrului intestinal. Produsul nu contine gluten si poate fi utilizat fara probleme de catre persoanele care sufera de boala celiaca.

Indicatii: 

  • preventia lunara a afectarii florei intestinale;
  • dupa Terapia cu antibiotice; - diaree infectioasa acuta bacteriana sau virala;
  • diareea calatorului;
  • conform Organizatiei Mondiale de Alergie (World Allergy Organization), probiotice administrate femeilor insarcinate sau care alapteaza scad riscul de aparitie a alergiilor la copii.

Ingrediente: Maltodextrina; Fructoza; L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572) microorganism depus la Institutul Pasteur din Paris; Aroma de vanilie; Agent antiagregant: dioxid de siliciu. 

Mod de administrare:

  • Adulti: 1 capsula cu putina apa de 2 ori pe zi, pe stomacul gol; 
  • Copii: 1 capsula/plic/flacon cu putina apa / 1 pe zi, pe stomacul gol.

Forma de prezentare: cutie cu 20 capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022