Suplimente alimentare

Enterolactis 8 miliarde celule vii, 12 plicuri, Sofar

Brand: SOFAR

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / PLICURI: 1,58 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Enterolactis 8 miliarde celule vii, 12 plicuri, Sofar

7479590

Enterolactis contine fermenti lactici vii de origine umana, atent selectionati, caracterizati de vitalitate si adeziune crescuta, capabili sa reechilibreze eficient si rapid flora intestinala, prin aderarea eficienta la mucoasa intestinala Enterolactis persista activ in intestin, unde se multiplica rapid.

Caracteristica tulpinii L. Casei din Enterolactis face din acesta un adevarat probiotic, adica un organism viabil, vital si stabil, cu capacitate de recolonizare reala si sigura a florei intestinale fiziologice alterate de diverse cause.

Ingrediente: Maltodextrina; Fructoza; L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572) microorganism depus la Institutul Pasteur din Paris; Aroma de vanilie; Agent antiagregant: dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: pentru adulti si copii este indicat 1 plic pe zi, preferabil pe stomacul gol.

Formularea orosolubila permite consumarea produsul confortabil, fara apa, prin plasarea continutului plicului direct pe limba.

Poate fii dizolvat si intr-un pahar cu apa (100 mL).

Precautii: in cazul terapiei cu antibiotice, Enterolactis trebuie consumat la o distanta de cel putin 3 ore fata de acestea.

Forma de prezentare: o cutie cu 12 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022