Enterolactis 8 miliarde celule vii, 12 plicuri, Sofar

Suplimente alimentare

Brand: SOFAR
In stoc
19,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis 8 miliarde celule vii, 12 plicuri, Sofar

7479590

Proprietati:

- pentru adulti si copii;

- contine culturi vii de origine umana;

- aceste culturii vii se gasesc in mod normal in flora intestinala sanatoasa;

- restabileste rapid echilibrul florei intestinale si combate efectele nedorite ale antibioticelor care pot aparea pe termen lung sau scurt precum: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate,   alergii si alte simptome neplacute;

- Indicat in: preventia lunara a afectarii florei intestinale, dupa Terapia cu antibiotice, diareea infectioasa acuta bacteriana sau virala, diareea calatorului, orice tip de dismicrobism intestinal.

Ingrediente active: contine tulpina Lactobacilul casei DG, un lactobacil atent studiat si pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica. Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de administrare: adulti - 1 plic dizolvat in apa de 2 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii - 1 plic pe zi dizolvat in apa, pe stomacul gol.

Prezentare: cutie cu 12 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.07.2022