Emetix suspensie orala Alinan, 20ml, Fiterman

17,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7524481

Combinatie unica de vitamina B6 cu extract standardizat de ghimbir, conceput special pentru copii pentru a combate natural starile de greata si voma.

Beneficii: 

  • Ghimbirul, un cunoscut condiment, este folosit si ca tonic digestiv; 
  • Prin continutul sau de gingerol, extractul de ghimbir grabeste propulsia continutului gastric spre intestine indepartand astfel una din cauzele ce contribuie la aparitia disconfortului abdominal dupa mesele copioase;
  • Vitamina B6 este binecunoscuta pentru actiunea sa benefica asupra sistemului nervos si contributia sa la atenuarea starilor de greata. Indicat in disconfort dat de starile de greata si voma cauzate de: raul de miscare din timpul calatoriilor, mesele copioase sau stres.

Ingrediente: apa purificata, indulcitor (xilitol), glicerol, gama-ciclodextrina, extract uscat din rizom de ghimbir, agent de ingrosare (guma xantan), clorhidrat de piridoxina, conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), extract uscat de rizom de ghimbir (Zingiber officinalis) standardizat in gingerol 20 mg/1 ml, vitamina B6 1.2 mg/1 ml.

Mod de administrare: administrarea se face cu jumatate de ora inainte de calatorie si poate fi reluata la interval de 4 ore.

  • Copii peste 2 ani 0.5 ml suspensie la nevoie, dar nu mai mult de 1.5 ml/ zi;
  • Copii peste 4 ani: 1 ml suspensie la nevoie, dar nu mai mult de 3 ml/ zi;
  • Copii peste 6 ani: 1 ml suspensie la nevoie, dar nu mai mult de 14 ml/ zi.

Mod de prezentare: flacon de 20ml.