Emetix, 20 comprimate, Fiterman

11,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7511243

Emetix este realizat dintr-o combinatie de ghimbir si vitamina B6 care amelioreaza starile de greata si voma, rau de miscare in timpul calatoriilor, greata din timpul sarcinii sau disconfortul abdominal aparut dupa mesele consistente. Principiul activ din extractul de ghimbir este gingerolul, care grabeste propulsia continutului stomacului spre intestine si indeparteaza in felul asta una din cauzele ce contribuie la disconfortul abdominal dupa mesele copioase. Vitamina B6 este binecunoscuta pentru actiunea sa benefica asupra sistemului nervos.

Beneficii:

  • Contribuie la buna functionare a sistemului digestiv;
  • Reduce disconfortul creat de raul de miscare si altitudine;
  • Este bine tolerat de organism si usor de administrat;
  • Nu da somnolenta si nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule.

Ingrediente: fiecare comprimat contine: extract uscat de rizom de ghimbir (Zingiber officinalis) standardizat in gingerol – 15 mg, vitamina B6 (pirodoxina clorhidrat) – 2 mg, indulcitori: sorbitol si extract de stevia, talc, stearat de magneziu, ulei essential de menta.

Mod de administrare: se ia cu jumatate de ora inainte de calatorie si poate fi reluata la interval de 4 ore. Comprimatul se inghite cu apa sau se lasa sa se dizolve lent in gura. La copii cu varsta intre 3 si 5 ani poate fi administrat, dupa prealabila sfaramare, un comprimat la nevoie, dar un mai mult de 3 comprimate pe zi. Comprimatul sfaramat se administreaza cu putina apa.

  • Adulti: 2 comprimate la nevoie, dar nu mai mult de 8 comprimate pe zi.
  • Copii peste 6 ani: 1 comprimat la nevoie, dar nu mai mult de 3 comprimate pe zi.

Se poate administra in timpul sarcinii.

Mod de prezentare: cutie cu 20 comprimate.