Echinacea, 40 capsule, Hofigal

Remedii naturiste

Brand: HOFIGAL
In stoc
10,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Echinacea, 40 capsule, Hofigal

2161002

Echinaceea capsule, Hofigal, este un produs destinat suplimentarii dietei pentru imbunatatirea si echilibrarea activitatii sistemului imunitar. Capsulele de Echinaceea contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Produsul intareste capacitatea de aparare naturala a organismului uman impotriva unor agresiuni interne sau externe si sustine mecanismele de aparare nespecifica. Capsulele Echinaceea Hifigal ajuta la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare in perioadele reci ale anului, sustin organismul in perioada de convalescent, dupa tulburari functionale ale aparatului respirator si ale tractului uro-genital si imbunatatesc starea generala a organismului. Suplimentul alimentar Echinaceea capsule actioneaza ca tonic general in astenia de primavara si este bine tolerat de organism.

Ingrediente: Fiecare capsula (620mg) contine: pulbere din parti aeriene uscate de Echinacea (Echinacea purpurea) – 300mg, extract din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) – 200 mg, amidon de porumb (agent de incarcare), talc (agent de glazurare), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), capsula (gelatina).

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 – 3 capsule pe zi, inainte de mesele principale, maximum 4 saptamani. Se poate relua dupa o pauza de 30 zile si se pot face 2 – 4 cure pe an.

Copii (7 – 12 ani): cate 1 capsula de 2 ori pe zi inainte de masa sau la recomandarea specialistului.

Precautii:

La dozele si ritmul de administrare recomandate nu au fost semnalate contraindicatii ale produsului.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Produsul contine lactoza.

Forma de prezentare: 40 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.05.2021