Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C Long Effect 500mg, 30 comprimate

Cumpără ORICARE 3 produse Dr.Max si plătești doar 2. La promotie nu participa produsele: DR.MAX MAGNESIUM B6 PREMIUM*50CPR, DR.MAX VITAMIN D 2000UI CT*60 CAPS MOI, DR.MAX VITAMIN D 2000 UI CT*60+15 CAPS MOI, DR.MAX KIDS GUMMIES BEARS CT*50 JELEURI si produsele din gama HOME SPA.

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,99 Lei

Pret / CPR: 1,00 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Dr.Max Vitamina C Long Effect 500mg, 30 comprimate

17527051

Dr. Max Vitamina C Long Effect 500mg contine o formula moderna, formata din capsule speciale ce permit eliberarea treptata a Vitaminei C intr-un interval de pana la 12 ore.

Proprietati:

- Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar si a celui nervos.

- Ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a pielii, ligamentelor, dintilor si gingiilor si creste absorbtia fierului in organism. 

Ingrediente: Vitamina C (acid L-ascorbic), gelatina, agenti de ingrosare (dextrina de porumb, amidon de porumb), agent de glazurare (shellac), agent de incarcare (celuloza microcristalina), stabilizatori (etilceluloza, povidona), coloranti (dioxid de titan, oxid de fier), emulsifiant (hipromeloza), corector de aciditate (acid acetic glacial).

Compozitie: Vitamina C 500mg.

Mod de administrare: 1 capsula zilnic.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.06.2022