Dr.Max Termometru non-contact, 1 bucata

Tehnico-Medicale

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 Achizitioneaza orice combinatie de 3 produse Dr.Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
In stoc
119,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Termometru non-contact, 1 bucata

17539039

Termometrul cu infrarosu Dr.Max masoara temperatura corpului pe baza energiei infrarosii emise de frunte. Utilizatorii pot obtine rapid rezultate ale masuratorilor dupa scanarea corecta a fruntii.

Proprietati:

  • Termometrul are un design fara contact, cu un singur buton, fiind sigur si mai igienic de utilizat. Beneficiaza de o masurare rapida, in mai putin de 1 secunda.
  • Este exact si fiabil, usor de operat, multifunctional, poate masura temperatura fruntii, incaperii, laptelui, apei si obiectelor.
  • Are 35 de seturi de valori memorate, fiind usor de consultat si permite comutarea intre modul de dezactivare si activare a sunetului.
  • Detine functia de alarma in caz de febra, afisata in lumina portocalie si rosie, permite comutarea intre °C si °F.  Se opreste automat pentru a economisi energie. 

Mod de utilizare: Tineti termometrul la 0-3cm distanta fata de frunte si indepartati-l spre centru. Incepeti masuratoarea apasand butonul de masurare.

Avertizari: Pastrati intotdeauna lentila curata!

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor sub 12 ani! Nu scufundati niciodata termometrul in apa sau alte lichide (nu este impermeabil). Nu utilizati niciodata termometrul in alte scopuri decat cele pentru care a fost creat. Va rugam sa respectati masurile generale de siguranta atunci cand il utilizati la copii. Va rugam sa nu expuneti termometrul la raze solare directe si sa il pastrati intr-un loc uscat, fara praf, bine ventilat, la o temperatura cuprinsa intre 10°C si 40°C. Nu utilizati termometrul in medii cu umiditate ridicata. Curatati varful termometrului dupa fiecare utilizare.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2023