Dr.Max Masca medicala de unica folosinta Tip II, 5 bucati

Tehnico-Medicale

Brand: DR.MAX
Cumpara oricare 3 produse marca proprie Dr.Max si platesti doar 2. Produsul oferit gratuit este cel cu pretul cel mai mic.
4,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17536696

Mastile medicale de unica folosinta Dr.Max sunt dispozitive medicale clasa I, tip II, avizate de ANMDMR, de o calitate superioara. Eficienta de filtrare bacteriana este de 99,9%, iar permeabilitatea la aer este mai mica sau egala cu 40%, asigurand o protectie foarte buna prin impiedicarea inhalarii de praf, aburi si alte particule in suspenie, inclusiv bacteriile si virusurile prezente in mediu. Totodata, mastile medicale permit circulatia aerului si asigura o respiratie normala.

Mastile acopera eficient nasul si gura, avand tija metalica pentru nas si benzi elastice comode si rezistente pentru prinderea de urechi (rezistenta la rupere a marginii mastii si imbinarea dintre marginea mastii si masca in sine indeplineste cerinta de calitate testata). Datorita celor 3 pliuri, se adapteaza perfect pe forma fetei, in acelasi timp asigurand si un grad de confort in utilizare. Mastile sunt nesterile, neiritante, usor de pus si scos, confortabile, rezistenta la rupere, au 3 straturi si 3 pliuri si culoarea albastra.

Mod de utilizare: Asezati masca pe nas si gura, cu partea colorata orientata spre exterior si fixati benzile elastice peste urechi. Modelati partea metalica, prin apasare, dupa forma nasului. Indepartati si aruncati masca cand devine umeda.

Atentionari:

- Cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare. Acest produs este de unica folosinta, nu poate fi spalat si refolosit.

- A nu se utiliza in incaperi sterile sau in salile unde se efectueaza operatii invazive. Produsul este nesteril.

- Este interzisa utilizarea mastilor daca sigiliul este deteriorat sau rupt sau daca produsul a depasit perioada de valabilitate.

Dimensiuni: 17.5 cm x 9.5 cm

Forma de prezentare: Set de 5 masti ambalate in plic de plastic

Data ultimei actualizari 09.06.2021