Medicamente fara reteta

Dr.Max Loperamid 2mg, 10 capsule​

9,99 Lei

Pret / CPS: 1,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Loperamid 2mg, 10 capsule​

652381181

Loperamid Dr. Max ajuta la ameliorarea diareii prin formarea unor scaune mai solide si prin scaderea frecventei lor. La pacientii cu ileostomie poate fi utilizat pentru a incetini tranzitul intestinal, pentru a reduce volumul scaunelor si pentru a mari consistenta acestora. Loperamid Dr. Max este indicat la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 6 ani.

Ingredient activ: Clorhidrat de loperamida.

Mod de utilizare:

  • Diareea acuta: doza initiala este de 2 capsule (4 mg) pentru adulti si adolescenti, de 1 capsula pentru copii, urmata de 1 capsula (2 mg) dupa fiecare scaun diareic.
  • Diareea cronica: doza initiala este de 2 capsule (4 mg) pentru adulti si adolescenti si de 1 capsula pentru copii. Aceasta doza initiala trebuie ajustata pana la obtinerea a 1-2 scaune solide pe zi, rezultat la care se ajunge de obicei cu o doza de intretinere de 1-6 capsule (2 mg - 12 mg) pe zi.
  • Pacienti cu ileostomie: doza initiala este de 2 capsule (4 mg) pentru adulti si adolescenti si de 1 capsula pentru copii. Aceasta doza initiala trebuie ajustata pana la obtinerea a 1-2 scaune solide pe zi, rezultat la care se ajunge de obicei cu o doza de intretinere de 1-6 capsule (2 mg - 12 mg) zilnic.

Forma de prezentare: 10 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.