Suplimente alimentare

Dr.Max Lactobacili "4", 10 capsule

3 la pret de 2 Cumpara orice combinatie de 3 produse Dr.Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
In stoc
15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Lactobacili "4", 10 capsule

652377694

Produsul contine 4 tulpini de bacterii lactice (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis si Lactiplantibacillus plantarum) in concentratie de 4 miliarde de bacterii benefice intr-o capsula (4x109 UFC). Capsula este de origine vegetala.

Ingrediente: Maltodextrina, capsula [(agent de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza)], culturi microbiene (Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactiplantibacillus plantarum), agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Fiecare capsula contine

Cantitate / 1 cps.

Cantitate / 2 cps.

%VNR* / 1 cps.

%VNR* / 2 cps.

Lacticaseibacillus rhamnosus

1,2 x 109 UFC**

2,4 x 109 UFC**

-

-

Bifidobacterium lactis

1,2 x 109 UFC**

2,4 x 109 UFC**

-

-

Lactiplantibacillus plantarum

0,8 x 109 UFC**

1,6 x 109 UFC**

-

-

Lactobacillus acidophilus

0,8 x 109 UFC**

1,6 x 109 UFC**

-

-

*Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulament 1169/2011. 

** Cantitatea de microorganisme la momentul productiei. Daca produsul a fost depozitat respectand conditiile de pastrare recomandata, un numar de 2,4 x 109 UFC intr-o capsula, se regasesc la sfarsitul perioadei de viata, pe raft, a produsului.

UFC = Unitati Formatoare de Colonii 

Mod de utilizare: 1-2 capsule pe zi. Capsula trebuie inghitita cu un lichid rece. Se recomanda sa luati capsula dimineata inainte sau in timpul mesei, cu lapte rece, sau amestecati continutul capsulei cu iaurt. Nu luati cu bauturi acidulate. 

Atentionari: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 °C si 25 °C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. Pentru asigurarea stabilitatii produsului, se recomanda a se pastra la frigider. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.