Dr.Max Ginkgo Pro Brain, 60 capsule moi

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 Cumpara orice combinatie de 3 produse Dr.Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit
In stoc
44,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Ginkgo Pro Brain, 60 capsule moi

652371418

Dr.Max Ginkgo Pro Brain este un supliment alimentar ce contine un amestec de extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba (24% flavone glicozidice si 6% lactone terpenice) si acid gras nesaturat DHA (acid docosahexaenoic).

Proprietati:

- Ginkgo biloba influenteaza in mod favorabil: activitatea creierului si functiile cognitive ale acestuia (gandire, concentrare, memorie); sistemul circulator periferic si microcirculatia sangelui (fluxul de sange catre membre).

- Un consum zilnic de 250 mg DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii normale.

Compozitie: Fiecare capsula contine DHA 250mg, extract din frunze de Ginkgo biloba 60mg.

Ingrediente: Ulei de peste (contine 40 % DHA), capsula [gelatina, agent de ingrosare (glicerol), emulsifiant (sorbitol), apa, coloranti (oxizi si hidroxizi de fier)], ulei din seminte de Floarea-soarelui, extract din frunze de Ginkgo biloba (contine 24 % flavone glicozidice si 6% lactone terpenice), ulei vegetal hidrogenat, agent de glazurare (ceara de albine).

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule moi

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2022