Dr.Max Enteromax Travel, 10 capsule

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
19,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17532959

Antidiareic de origine biologica, Saccharomyces boulardii este o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastric si intestinal, a antibioticelor si a sulfamidelor.

Proprietati:

- Studiile farmacologice experimentale au aratat ca Sacharomices boulardii inhiba in vitro si in vivo dezvoltarea Candidei albicans; stimuleaza sistemul imunitar in cazul infectiilor experimentale; sintetizeaza vitamine din grupul B: vitamina B1, vitamina B2, acid pantotenic, vitamina B6, acid nicotinic, care pot fi utilizate de organism; produce o crestere semnificativa a dizaharidazelor.

- Saccharomyces cerevisiae boulardii este o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastric si intestinal si a antibioticelor, astfel se poate utiliza simultan cu doza de antibiotic si sustine sanatatea tractului intestinal.

Ingrediente: Cultura de drojdii liofilizate (Saccharomyces cerevisiae boulardii CNCM-I-1079), amidon de cartof, capsula [hidroxipropilmetilceluloza, colorant (dioxid de titan)], agent antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare:  Cate 1-2 capsule zilnic in timpul sau dupa masa.

Avertizari:

- A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5°C si 25°C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

Forma de prezentare: 1 cutie cu 10 capsule

Data ultimei actualizari 08.06.2021