Dr. Irena Eris Clinic Way Hidratare

Clinic Way Hidratare

Clinic Way Hidratare este o gama dermo-cosmetica ce ofera o hidratare optima, protejand in acelasi timp pielea impotriva pierderii de apa si calmand iritatiile. Datorita microsferelor speciale, ajunge in straturile mai profunde ale pielii, unde mentine hidratarea tesuturilor, umple spatiile dintre fibrele de colagen, asigurand o netezire eficienta si o imbunatatire a elasticitatii si fermitatii pielii.

Produsele au in componenta doua ingrediente care asigura eficienta si durata efectului de hidratare:

  • hialuronat – ajunge in straturile mai profunde ale pielii, unde mentine hidratarea tesuturilor – o particula de hialuronat leaga 250 de particule de apa:
  • apa marina – cu o puritate si un continut de minerale exceptionale, detoxifica si remineralizeaza pielea, o protejeaza si previne inflamatiile.

Cremele din aceasta gama ajuta la restabilirea echilibrului pielii si a vitalitatii celulare. In urma utilizarii produselor de hidratare Clinic Way, efectele nu intarzie sa apara: pielea devine neteda si fina la atingere, isi recapata stralucirea naturala si aspectul sanatos.

Gama Clinic Way Hidratare se adreseaza persoanelor tinere care inca nu au nevoie de ingrijire antirid, dar si persoanelor cu piele matura, ca prima etapa de ingrijire, in combinatie cu gama antirid. Poate fi folosita ca ingrijire de baza, indiferent de tipul de piele sau de varsta.

Clinic Way Hidratare

Produsele Dr Irena Eris Clinic Way sunt testate clinic si raspund nevoilor pielii in functie de varsta – 30+, 40+, 60+, datorita faptului ca au in componenta un concentrat inovator de ingrediente active eficiente cu rol de hidratare, care reduc aspectul liniilor fine si a ridurilor, imbunatatesc elasticitatea si fermitatea pielii.

Sortare dupa
  • Hidratare