Dr.Hart Enzime pancreatice, 30 comprimate

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Hart Enzime pancreatice, 30 comprimate

7513950

Pentru o digestie usoara. Contribuie la descompunerea nutrientilor din alimente. Dr. Hart Enzime pancreatice contribuie la descompunerea nutrientilor din alimente, facilitand digestia si tranzitul intestinal. Prin continutul ridicat de enzime (amilaza 11250 UI, proteaza 12500 UI, lipaza 2500 UI), produsul este util atunci cand pancreasul nu produce suficiente enzime, precum si in cazul exceselor alimentare.

Amilaza transforma carbohidratii in zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajuta in digestia grasimilor. Prin forma lor farmaceutica, comprimatele Dr. Hart Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista actiunii acidului gastric (comprimate filmate gastrorezistente).

Mod de utilizare: Cate 1 – 2 comprimate filmate gastrorezistente de 2 – 3 ori pe zi, dupa masa. Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.03.2023