Mama si copilul

Detergent bio pentru rufe delicate si lana cu parfum de lavanda, 1000ml, Etamine

Brand: ETAMINE
52,48 Lei

Pret / BUC: 52,48 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Detergent bio pentru rufe delicate si lana cu parfum de lavanda, 1000ml, Etamine

652380039

Acest detergent organic a fost special creat pentru spalarea automata sau manuala a rufelor din lana, matase si a textilelor delicate, are un pH intre 8 si 9 si un parfum 100% natural de lavanda.

Ingrediente: 

5 - 15% surfactanti neionici (nuca de cocos, miez de palmier, zahar).
sub 5% surfactanti anionici (miez de palmier), sapun, hidroximetilglicinat de sodiu (conservant), parfum 100% natural (inclusiv: ulei esential de lavandin organic* (linalool, limonen). Contine si: apa, sare, corector de aciditate, sechestranti
97,5

% dintre ingrediente sunt de origine naturala
* 0,01% din totalul ingredientelor din Agricultura Ecologica.

Detergentul Etamine du Lys are o eficienta optima incepand de la o temperatura de 30°C datorita formulei vegetale de curatare din cereale, miez de palmier si nuca de de cocos, in plus, 97.5% din ingrediente sunt de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de “chimie verde”.
In plus, certificarile ""One Voice"" si ""PETA-Cruelty free International"" asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Mod de utilizare: 

Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 2.5 kg. Capacul flaconului de 1 litru reprezinta o masura de 30 ml.

Pentru spalarea manuala se foloseste un volum de 10 ml de detergent daca este moderat dura si 25 ml in cazul apei cu o duritate ridicata.
Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30°C pana la 60°C, cantitatea de detergent folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor.
Daca apa este moderat dura, se recomanda folosirea unui volum de 20 ml de detergent.
Daca apa are o duritate ridicata, se recomanda folosirea unui volum de 37.5 ml.

Pentru a respecta mediul inconjurator, recomandam folosirea masinii de spalat cu incarcatura completa, setata la o temperatura scazuta a apei si cu cicluri de spalare scurte, pe cat posibil. Totodata, te rugam sa respecti instructiunile de dozare.

Precautii: ATENTIE! Poate provoca iritarea grava a ochilor. Contine linalool care poate provoca reactii alergice.

Forma de prezentare: 1000ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.