Deodorant pentru picioare si pantofi cu musetel Bio, 150ml, Glicemille

Frumusete si ingrijire

In stoc
12,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Deodorant pentru picioare si pantofi cu musetel Bio, 150ml, Glicemille

652373409

Dezodorizeaza delicat fara a altera transpiratia naturala si ajuta la mentinerea picioarelor si a incaltamintei proaspete si uscate, impiedicand formarea mirosului neplacut pe intrega durata a zilei.

Proprietati:

  • Formula cu Mentol are efect imediat de improspatare a pielii.
  • Contine Molecula Antimiros care captureaza si elimina mirosul neplacut care se poate produce in timpul transpiratiei picioarelor.
  • Este recomandat pentru cei ce practica sport, incalta pantofi care nu au o suficienta aerisire in sezonul cald.
  • Poate fi utilizat de adulti si copii.
  • Produsul este testat dermatologic.

Mod de utilizare: Pulverizati de la 15 cm distanta, pe piciorul si talpa curate si uscate. asteptati cateva secunde pana se usca complet si apoi puneti ciorapii si pantofii. Aplicati de mai multe ori pe zi dupa nevoie. La nevoie pulverizati in interiorul pantofilor de sport dupa ce ati testat compatibilitatea pe un loc ascuns al pantofului.Incaltati pantoful tratat numai dupa uscarea acestuia.

Avertizari:

  • Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune, poate exploda daca este incalzit.A se pastra departe de surse de caldura,suprafete incalzite, scantei, flame libere sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati pe o flama libera sau alta sursa de aprindere.
  • Recipient sub presiune: nu perforati si nu ardeti nici dupa golire. Protejati de razele solare. Nu expuneti la temperaturi superioare la 50 grade C /122 grade F. Evitati inhalerea directa si contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: 150ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.10.2022