Medicamente fara reteta

Dentinox Gel N, 10g, Dentinox

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

25,99 Lei

Pret / BUC: 25,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Dentinox Gel N, 10g, Dentinox

2127468

Ce este Dentinox Gel si pentru ce se utilizeaza

Utilizat in mod traditional in tratamentul iritatiei, inflamatiei gingiilor si durerii provocate de eruptia dentara la copii in timpul aparitiei dentitiei primare. In cazul inrosirii sau umflarii grave a gingiei sau in cazul unor complicatii severe concomitente, va rugam sa luati legatura cu medicul dumneavoastra. Daca nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Cum sa utilizati Dentinox Gel

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Va rugam sa respectati recomandarile urmatoare, altfel Dentinox Gel nu va fi eficient.

Cand apar primele semne ale eruptiei dentare, aplicati o mica cantitate de Dentinox Gel (cat un bob de mazare) pe zona gingivala afectata cu ajutorul unui deget curat sau al unui betisor cu vata curat si masati usor.
Aplicarea se repeta de 2 – 3 ori pe zi, in special dupa mese si inainte de culcare.
Dentinox Gel se aplica copiilor doar cand este cazul.
Medicamentul se foloseste ocazional; poate fi folosit la eruptia tuturor dintilor de lapte, precum si la eruptia molarilor.

Daca utilizati mai mult Dentinox Gel decat trebuie
Daca ati aplicat o cantitate mai mare de Dentinox Gel, cresc sansele de aparitie a reactiilor adverse. In acest caz va rugam sa opriti administrarea Dentinox Gel la copii si sa discutati cu medicul dumneavoastra.

Daca uitati sa utilizati Dentinox Gel
Nu aplicati copiilor o doza dubla de Dentinox Gel pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

In cazul respectarii recomandarilor de utilizare nu este de asteptat sa apara reactii adverse.
Totusi, datele din literatura de specialitate au indicat ca musetelul, una dintre substantele active ale Dentinox Gel, poate determina reactii alergice. Reactiile de hipersensibilitate determinate de musetel se manifesta sub forma de dispnee (greutate in respiratie) la persoanele cu hipersensibilitate.

Forma de prezentare: tub cu 10 g gel

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.01.2023