Curcumin C3 extract echivalent 8000mg, 60 capsule, Cosmopharm

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

7522835

Curcumin C3 extract este un produs din gama Premium, ce are la baza extractul de curcumin intr-o concentratie optima. Continutul de curcumin ce se regaseste si in suplimentul alimentar Curcumin capsule pe baza de curcumin C3 extract, actioneaza cu succes in nenumarate afectiuni ce au la baza procesul inflamator, prin capacitatea sa de a stopa evolutia acestuia chiar la nivel molecular.

Proprietati:

- Are un efect anti-inflamator, sprijina organismul in lupta impotriva inflamatiilor cronice si combate inflamatia la nivel molecular.

- Prin efectul sau antiinflamator, Curcuminul are un rol important in preintampinarea afectiunilor cardiace, metabolice, degenerative, tumorale.

- Lupta impotriva radicalilor liberi, are rol biostimulator si anti-imbatranire.

- Amelioreaza prejudiciile aduse de stresul oxidativ ADN-ului prin incetinirea diviziunii celulare anormale, incetineste procesul de imbatranire si prelungeste durata si calitatea vietii.

- Curcuminul actioneaza cu succes in prevenirea si ameliorarea afectiunilor reumatice cronice, contribuie la stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv şi a lichidului sinovial.

- Reduce durerea si discomfortul de la nivelul articulatiilor afectate.

- Intarzie procesele degenerative din creier, ajuta la imbunatatirea memoriei.

- Actioneaza benefic asupra inimii prin efectul antioxidant si antiinflamator, sprijina eficient tratamentul impotriva disfunctiei endoteliale, reduce riscul de infarct in afectiunile coronariene.

- Prin chelatarea cuprului si fierului in exces, are actiune neuroprotectoare si combate deficitul de memorie.

- Extractul de curcumin ajuta in terapia afectiunilor neurodegenerative prin efectul sau antiinflamator si antioxidant.

- Stimuleaza producerea factorului neurotrofic derivat, al carui nivel scazut este legat de declansarea starilor depresive, ajutand la prevenirea si ameliorarea acestora, creste nivelul serotoninei si dopaminei,  concureaza cu succes si ofera o alternativa naturala la medicamente antidepresive cu efecte secundare grave.

- Ajuta la reducerea manifestarilor neplacute din timpul ciclului menstrual.

- Extractul de curcumin este in atentia specialistilor datorita efectelor sale de inhibare a dezvoltarii celulelor canceroase prin stoparea angiogenezei si a metastazelor.

- Are rol preventiv, in special in ceea ce priveste afectiunile grave ale sistemului digestiv (cancerul colorectal).

Ingrediente: Curcumin C3 extract 400mg (echivalent a 8000mg).

Mod de administrare: Adulti: 1-2 capsule de 2 ori/zi, in timpul meselor

Avertizari: Produsul este nerecomandat in obstructii ale tractului biliar, medicatie anticoagulanta, sarcina sau lauzie, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.07.2021