Crema ten gras cu tendinta acneica Normaderm Phytosolution, 50 ml, Vichy

Frumusete si ingrijire

In stoc

69.37 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

NORMADERM PHYTOSOLUTION este primul produs Vichy de ingrijire zilnica pentru tenul cu tendinta acneica, ce rectifica imperfectiunile in timp ce regenereaza pielea si fortifica bariera naturala a acesteia. Hidratare 24 de ore. Textura ultra-usoara definita prin prospetime. Aceasta ingrijire pentru tenul predispus la acnee are o dubla actiune. Corecteaza fiecare stagiu al patogenezei acneei si hidrateaza pielea pe durata intregii zile datorita celor doua ingrediente dermatologice active principale de origine naturala: Acid Salicilic Purificator & Acid Hialuronic Hidratant.

Mod de utilizare:

Aplicati crema pentru ten cu probleme in fiecare zi, dimineata si seara, pe pielea curata. Evitati zona ochilor. Recomandare: Femei ce cauta un produs cu o textura usoara, ce hidrateaza si lasa tenul predispus la acnee sa respire. Prefera o solutie naturala, ceva inspirat din natura, pentru a le purifica pielea. si mai presus de toate, vor un produs ce da rezultate.

Ingrediente:

ACID SALICILIC DE ORIGINE NATURALa 2% ACID HIALURONIC DE ORIGINE NATURALa CU EFECT DE HIDRATARE 0,2% EXTRACT PROBIOTIC CE INTARESTE REZISTENTA BARIEREI NATURALE PIELII 1% APA TERMALA MINERALIZANTA VICHY. Evaluarea clinica a lui NORMADERM PHYTOSOLUTION a fost efectuata sub control dermatologic si in conditii reale ale vietii de zi cu zi : Toate femeile au fost expuse expozomului (stres, dieta neechilibrata, raze UV, poluare

Forma de prezentare: 50 ml