Crema SPF 30 Sun Secure, 30 ml, SVR

Protectie solara

Brand: SVR
47,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7525767

Produs de ingrijire adaptat pielii sensibile cu activi veritabili de referinta in dermatologie cu concentratii mari pentru maximizarea performantelor. Formula specifica pentru optimizarea tolerantei. Inovatie Tehnologie de Securitate avand drept tinta toate tipurile de raze nefavorabile pielii: UVA + UVB (10% dintre raze spectrul vizibil + infrarosu 90% dintre raze). Eficacitate dovedita clinic. Proprietati: protectie UVA + UVB + spectru vizibil + infrarosu; protectie inalta penru piele sensibila; pentru copii peste 3 ani si adulti; textura onctuoasa, patrunde rapid in piele; finish invizibil, catifelant, non gras; permite un bronzaj luminos si uniform; rezistenta la apa, transpiratie si frecare; parfum delicat de vara, fara alergeni, non photostabilizanta; fara alcool, parabeni, octocrilen, non-comedogen.

Mod de utilizare:

Inaintea expunerii la soare aplicati uniform o doza suficienta pentru a acoperi fata si zonele expuse. Reaplicati frecvent.

Forma de prezentare: 30 ml

Data ultimei actualizari 16.07.2021