Mama si copilul

Crema protectoare Cutaden Bebe, 40g, Antibiotice

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Crema protectoare Cutaden Bebe, 40g, Antibiotice

7505540

Cutaden® Bebe este o crema protectoare recomandata atunci cand bebe mic are iritatie de scutec sau prezinta mancarimi sau inrosire a pielii provocata de diversi factori: expunere prelungita la soare, intrarea in contact cu diferite substante cu potential alergizant, diversificarea alimentatiei sau eruptiile dentare care predispun la scaune dese.

Iritatia funduletului, sau de scutec, este una dintre cele mai frecvente forme de iritatii si poate aparea in primii trei ani ai copilului, cu precadere intre lunile 6 si 8. In termeni medicali, ea este o dermatita de contact iritativa ce se manifesta prin aparitia de placi eritemato-scuamoase pe suprafetele interne ale coapselor, pe fese, pe organele genitale sau in zona abdominala inferioara, provocandu-i bebelusului disconfort.

Beneficii

  • Roseata si iritatiile sunt reduse vizibil iar pielea bebelusului se reface rapid si devine moale si neteda;
  • Cutaden® Bebe mentine sanatatea pielii bebelusilor care poate fi mai sensibila deoarece nu este complet dezvoltata;
  • Contine un numar minim de ingrediente selectionate pentru rolul emolient si protector asupra tegumentelor sensibile;
  • Prezenta unei forme naturale de vitamina E prin complexul biofunctional Vital ET®, indicat in tratamentul pielii sensibile si care actioneaza prin reducerea iritatiilor cutanate induse de diferite agresiuni externe;
  • Este un bun emolient si formeaza un strat protector la nivel cutanat;
  • Crema contine un numar minim de ingrediente, special selectionate pentru rolul emolient si protector asupra tegumentelor sensibile
  • O forma naturala de vitamina E, Vital ET® , α-tocoferol in varianta fosforilata, care protejeaza lipidele din membrana celulara de a fi degradate oxidativ, hranind durabil pielea. Vital ET® si-a dovedit eficienta in tratamentul tegumentelor sensibile prin reducerea aspectului de roseata a pielii indus de diferite agresiuni externe:bacteriene si mecanice;
  • Ihtiolul, folosit ca un valoros antibacterian in ingrijirea pielii de peste un secol, confera produsului un miros specific;
  • Oxidul de zinc este utilizat pentru calitatile de astringent, adsorbant si desicant. Formeaza o bariera temporara peste tesuturile expuse, cu efect in reducerea secretiilor lichide si favorizarea reepitelizarii. Acest ingredient nu se absoarbe la nivel cutanat, fiind ca urmare non-iritant si non-alergenic.

Compozitie: Petrolatum, P EG-20 Stearate, Propylene Glycol Stearate, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Ichthammol, Disodium Lauriminodipropionate, Tocopheryl Phosphates.

Mod de utilizare: Cutaden® Bebe se aplica in strat subtire pe pielea curata si se maseaza usor. Cutaden® Bebe nu se utilizeaza in caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Cutaden® Bebe nu se aplica pe leziuni suprainfectate sau exudative.

Forma de prezentare: Tub cu 40g crema

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.