Crema protectoare pentru bebe, 40 g, Cutaden

Mama si copilul

Brand: CUTADEN
In stoc
15,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7505540

Produsul Cutaden contine o combinatie de ingrediente cu actiune reepitelizanta, protectoare, emolienta si astringenta. Cutaden favorizeaza regenerarea celulara si cicatrizarea, previne proliferarea microbiana excesiva, are actiune antipruriginoasa si asigura protectia epiteliului fata de factorii externi. Cutaden este recomandat in dermatitele iritative (eritem fesier la nou-nascuti si sugari sau dermatite profesionale neexudative), eczeme uscate, arsuri superficiale limitate, degeraturi, prurit.

Ingrediente:

Vaselina alba, lanolina anhidra, apa purificata, ihtiol, extract de hamamelis, tetraborat de sodiu, oxid de zinc, dioxid de titan, parfum.

Mod de utilizare:

Cutaden se aplica in strat subtire, prin masaj usor, pe pielea curatata in prealabil. Avertizari speciale: Cutaden nu se va administra in cazul leziunilor exudative, sau in caz de alergie la oricare din ingredientele produsului. Unguentul nu se aplica pe leziuni suprainfectate. A se evita contactul cu ochii. A se utiliza de preferinta inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra in ambalajul original la temperaturi sub 25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor. Insotiti orice reclamatie cu numarul de serie inscris pe ambalaj.

Forma de prezentare:

40 g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.