Crema depigmentanta pentru maini cu SPF 30 Melabel Whitening, 50ml, Biotrade

Frumusete si ingrijire

Produs indisponibil Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Despre produs

7518914

Crema depigmentanta (de albire) pentru maini ilumineaza (albeste) petele maronii de varsta, hiperpigmentarile produse de soare si in acelasi timp hidrateaza pielea. Contine acid fitic care stimuleaza sinteza de colagen si uniformizeaza aspectul general al tenului. Asigura protectie solara cu spectru larg impotriva radiatiilor UVA/UVB cu SPF 30 pentru prevenirea hiperpigmentarilor de la nivelul pielii. Crema are o formula care se absoarbe rapid in piele si nu lasa o pelicula grasa dupa aplicare.

Beneficii:

  • Albire (depigmentare) blanda;
  • Hranirea pielii mainilor;
  • Protejeaza pielea mainilor de imbatranirea solara;
  • Uniformizarea aspectului general al pielii si imbunatatirea aspectului mainilor.

Ingrediente active: acid phitic - blocheaza sinteza de melanina, stimuleaza fibroblastele si este foarte bine tolerat de piele; octyl salycilate - filtru chimic anti-UV; bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl Triazine - filtru chimic anti-UV; butyl metoxydibenzolmethane - filtru chimic anti-UV; titanium dioxide - filtru fizic anti-UV; zinc oxide - filtru fizic anti-UV.

Mod de utilizare: aplicati crema zilnic, repetand aplicarea daca va spalati pe maini sau simtiti nevoia de hidratare.

Precautii: atunci cand utilizati crema depigmentanta pentru noapte Melabel sau alte produse de albire, este obligatorie utilizarea in fiecare zi a protectiei solare cu factor inalt (SPF 50+), indiferent de anotimp. Aceasta va proteja pielea impotriva repigmentarii. In timpul aplicarii agentilor de albire, produsele care contin derivati ai vitaminei A (proretinol A, retioizi, etc.) nu trebuie utilizate. Orice tip de exfoliere mecanica, cum ar fi scruburile si alte produse similare, trebuie evitata. Nu se recomanda ca, cu o ora inainte sau dupa aplicarea produsului, sa se utilizeze un alt produs, deoarece acest lucru poate duce la o reactie nedorita cu acizii si poate accelera sau neutraliza efectul.

Daca apare senzatie de arsura, mancarime sau roseata intensa intrerupeti folosirea produsului. Daca aceste manifestari nu dispar in 3 zile consultati un medic dermatolog.

Mod de prezentare: flacon de 50ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.10.2021