Crema corectoare Effaclar Duo+ Unifiant Light, 40ml, La Roche-Posay

Frumusete si ingrijire

In stoc
46,12 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7519830

Crema corecteaza imperfectiunie severe, previne si corecteaza semnele post-acneice. Imediat, imperfectiunile si semnele rosii si brune sunt vizibil reduse. Tenul este vizibil uniformizat, fara a avea efect de masca. Dupa 8 zile, imperfectiunile sunt semnificativ reduse, iar dupa 4 saptamani, porii sunt curatati, textura pielii este netezita, iar luciul este controlat.

Beneficiaza de toata eficacitatea anti-imperfectiuni si anti-semne post acneice a produsului Effaclar Duo+, imbogatita cu un efect uniformizator imediat.

Proprietati:

  • Imperfectiunile si semnele rosii si brune sunt vizibil reduse;
  • Tenul este vizibil uniformizat, fara a avea efect de masca;
  • Porii sunt curatati, textura pielii este netezita, iar luciul este controlat;
  • Pentru tenul predispus la imperfectiuni si semne post-acneice;

Ingrediente active: Transformare vizuala instanta prin asociere de pudre matifiante, care estompeaza imperfectiunile tenului, si pigmenti minerali purificati, care reduc aparitia imperfectiunilor, oferind un rezultat natural, fara efect de masca. Actiune anti imperfectiuni datorita Niacinamidei (efect antiinflamator), continutului de LHA (efect keratolitic) si de Pirocton Olamina (actiune anti bacteriana). Lupta impotriva semnelor post acneice datorita continutului de Procerad (efect inflamator si de prevenire a semnelor post acneice). Ofera un efect anti luciu, regland secretia de sebum datorita continutului de Zinc si Acid Linoleic.

Mod de utilizare: Se aplica pe toata fata ca un produs de ingrijire, pe pielea curatata in prealabil cu Effaclar gel purifiant.

Forma de prezentare: 40ml

Data ultimei actualizari 13.04.2021