Pachet Crema adeziva pentru proteza Neutro + 50% reducere la al doilea produs, 2 x 40g, Corega

Igiena orala

Brand: COREGA
Campanie nationala Dr.Max
In stoc
30,74 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pachet Crema adeziva pentru proteza Neutro + 50% reducere la al doilea produs, 2 x 40g, Corega

7511671

Corega Ultra Fixare face parte din gama Corega de creme adezive pentru proteze dentare, cu o formula care va ofera fixare pe durata intregii zile si o aroma mentolata. In plus, formula acestei creme nu contine zinc. Chiar daca sunt bine fixate, protezele dentare pot permite patrunderea fragmentelor alimentare si va pot crea neplaceri. Dar s-a demonstrat ca Corega Ultra Fixare impiedica patrunderea sub proteza dentara a unei cantitati mai mari de fragmente alimentare.

La achizitionarea unui produs, al doilea are 50% reducere.

Beneficii:

  • Fixare pe durata intregii zile;
  • Fixare puternica;
  • Aroma mentolata;
  • Formula fara zinc;

Ingrediente: Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum.

Mod de utilizare:

Curatati si uscati proteza dentara. Aplicati o cantitate mica de crema Corega Ultra Fixare sub forma de benzi inguste (consultati diagramele), nu foarte aproape de marginile protezei dentare. Clatiti gura inainte de a introduce proteza dentara. Apasati ferm, tineti ferm si muscati pentru cateva secunde pentru a fixa proteza dentara.

Cum indepartati proteza dentara: Clatiti gura cu apa. Indepartati incet proteza dentara, prin miscari de balans. Indepartati reziduurile de crema adeziva de pe proteza dentara si din gura cu apa calda si o perie cu peri moi. Utilizati tabletele efervescente Corega pentru curatarea protezei dentare pentru a va curata bine proteza dentara.

Precautii: Nu aplicati de mai des de 1 data pe zi. Daca simtiti nevoia sa aplicati crema adeziva mai des decat o data pe zi, este posibil sa fie necesara ajustarea protezei. Cereti sfatul medicului dentist.

Forma de prezentare: Pachet 1 + 50% reducere la al doilea produs, a cate 40g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.09.2021