Crema adeziva Gingii Protejate, 40g, Corega

Brand: COREGA

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

18,49 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7520534

Crema adeziva Corega Gingii Protejate este potrivita pentru persoanele care poarta proteza dentara totala sau partiala si este un produs care ajuta la fixarea acesteia pe parcursul intregii zile. Folosirea cremei adezive imbunatateste confortul purtarii protezei dentare si atenueaza frecarea dintre gingie si proteza. 

Beneficii: 

  • Are o formula speciala cu efect de atenuare a frecarii dintre gingii si proteza, imbunatatind confortul purtarii protezei dentare. Chiar daca aceasta este bine adaptata pe gingii, Corega sigileaza spatiul dintre proteza si gingie, ajutand la impiedicarea patrunderii fragmentelor alimentare sub proteza dentara si prevenind, astfel, iritarea gingiilor;
  • Ofera fixarea protezei dentare timp de 12 ore, pentru a impiedica miscarea acesteia in directii multiple si reduce frictiunea care poate duce la iritarea gingiilor; 

Mod de utilizare: Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa. Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival, ajutand astfel la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si iritarea gingiilor.

Ingrediente: Cellulose gum, Petrolatum, Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Paraffinum liquidum.

Forma de prezentare: 40g