Crema adeziva Gingii Protejate, 40 g, Corega

Frumusete si ingrijire

Stoc epuizat

18.39 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Crema adeziva Corega Gingii Protejate este potrivita pentru persoanele care poarta proteza dentara totala sau partiala si este un produs care ajuta la fixarea acesteia pe parcursul intregii zile. Folosirea cremei adezive imbunatateste confortul purtarii protezei dentare si atenueaza frecarea dintre gingie si proteza. 

Beneficii: 

 - Are o formula speciala cu efect de atenuare a frecarii dintre gingii si proteza, imbunatatind confortul purtarii protezei dentare. Chiar daca aceasta este bine adaptata pe gingii, Corega sigileaza spatiul dintre proteza si gingie, ajutand la impiedicarea patrunderii fragmentelor alimentare sub proteza dentara si prevenind, astfel, iritarea gingiilor.

 - Ofera fixarea protezei dentare timp de 12 ore, pentru a impiedica miscarea acesteia in directii multiple si reduce frictiunea care poate duce la iritarea gingiilor. 

Cum se utilizeaza: Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica crema adeziva Corega in benzi scurte, apoi clateste gura cu apa si aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Cum functioneaza: Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura 3D intre proteza dentara si tesutul gingival, ajutand astfel la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare sub proteza dentara si iritarea gingiilor.

Forma de prezentare: 40 g

Data ultimei actualizari 02.09.2020