Suplimente alimentare

Creatina sub forma de pulbere Creatine Monohydrate, 300g, BioTechUSA

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
114,49 Lei

Pret / G: 114,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Creatina sub forma de pulbere Creatine Monohydrate, 300g, BioTechUSA

652364602

Creatina volumizeaza celula musculara, contribuie la cresterea nivelului energetic si grabeste recuperarea post-antrenament. Creatina monohidrat este folosita de organism la sinteza ATP-ului. Aceasta substanta, ATP-ul (adenozin trifosfat) reprezinta sursa de energie a contractiei musculare. Deci, cu cat alimentam muschii cu mai multa creatina, cu atat vor produce mai mult ATP.

Principalul efect pozitiv al creatinei este acela ca ajuta la procesul de recuperare a organismului dupa depunerea de efort.

Studiile efectuate au demonstrat ca la consumarea pe termen lung a creatinei monohidrat se constata urmatoarele cresteri procentuale:

  • Putere maxima cu 10-15%;
  • Media performantelor cu 5-15%;
  • Exercitii de tip sprint cu 1-5%;
  • Seriile de repetari cu 5-15%;
  • In plus, in unele cazuri s-a constatat si o crestere a masei musculare de pana la 5-10%.

Deoarece popularitatea creatinei monohidrat este in continuare la cote foarte inalte, iar procesul de productie al acesteia a devenit o actiune deloc costisitoare, exista foarte multe companii care produc si comercializeaza acest produs, calitatea ei diferind foarte mult de la un producator la altul.

Este considerat un posibil tratament al bolilor musculare, neuromusculare, neurologicale si neurodegenerative. Pentru sportivi este un element pretios din cauza efectului de crestere a fortei si masei musculare. Un alt efect benefic este imbunatatirea performantei mentale, dovedit de testele cognitive si de memorie.

Mod de administrare: pentru o portie, se amesteca 5 grame de produs 100% Creatine Monohydrate in 500 ml de bautura/lichid (la alegere).

  • Faza de incepere: in timpul primei saptamani, se consuma 4 portii/zi, astfel: doua portii inainte de antrenament si doua portii dupa antrenament.
  • Faza de sustinere: Dupa terminarea primei faze, se vor consuma doua portii/zi: o portie inainte de antrenament si o portie dupa antrenament.

Mod de prezentare: un flacon de 300g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.12.2021