Suplimente alimentare

Creatina PH-X, 90 capsule, BioTechUSA

CADOU Ornament de Craciun 2023
49,49 Lei

Pret / CPS: 49,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Creatina PH-X, 90 capsule, BioTechUSA

652364603

Produsul Creatina pH-X al companiei BioTechUSA este un supliment nutritiv ideal pentru sportivi, asigurand o crestere a fortei fara a fi necesara perioada de incarcare.

Daca la produsele traditionale pe baza de creatina se adauga apa sau un alt lichid, o mare parte a creatinei se transforma imediat in creatinina, motiv pentru care cantitatea de creatina pura care ajunge in organism pentru a fi absorbita este foarte mica (Creatinina, produs suplimentar al creatinei, este trimisa direct la rinichi).

Dupa administrare, produsul nu sufera procese de transformare fapt ce permite celulelor musculare sa absoarba aproape 100% din portia recomandata.

Cercetarile stiintifice au aratat ca un consum de 5 grame de creatina de 4-6 ori pe zi pentru o perioada mai lunga de timp va determina depozitarea unei cantitati mai mari de creatina in organism. Daca sportivii consuma creatina in mod regulat, acestia observa in scurt timp o crestere a fortei si a rezistentei. Deci nu este de mirare de ce este creatina un supliment nutritiv atat de popular in randul sportivilor.

Acest produs nu determina retentia apei in organism, desi se stie ca apa depozitata in celulele musculare sporeste performanta musculaturii. Daca veti combina Creatine pH-X cu un produs traditional bazat pe creatina monohidrat (lucru la care puteti apela linistit deoarece isi vor accentua reciproc efectele benefice) atunci veti avea parte atat de o absorbtie rapida cat si de crestere a volumului celulelor.

Folosirea acest produs va creste concentratia de creatina din organismul dumneavoastra. Studiile au aratat ca un aport de 1,5 g de Creatina pH-X pe zi accentueaza cu mult atingerea acestui obiectiv.

Mod de administrare: Consumati 2-6 capsule pe zi, 2 tablete dimineata pe stomacul gol, 2 capsule cu 80 de minute inainte de antrenamnet, si 2 capsule cu 20 de minute dupa antrenament.

Pentru efect maxim consumati 8-10 capsule pe zi.

Mod de prezentare: un flacon cu 90 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.12.2021