Corset abdominal L, 1 bucata, MedTextile

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

34,09 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

17537493

Este indicata utilizarea pentru mobilizarea precoce dupa operatii pe abdomen, inclusiv operatia de cezariana, prevenirea herniei postoperatorii, slabiciunea musculara, incizii mari, prevenirea herniei ombilicale, etapele III-IV de obezitate, pentru modelarea siluetei in scop estetic, reabilitarea in urma liposuctiei peretelui abdominal, dupa operatii estetice. Simuleaza conturul corpului si este imperceptibil sub haine, materialul fiind usor respirabil si oferind maximum de confort. Pentru fixare este echipat cu velcro, in culoarea bej.

Compozitie: Latex–25%, poliester–45%, capron–10 %, bumbac–10%, spuma poliuretanica–10 %.

Mod de utilizare: Corsetul trebuie purtata peste lenjeria de corp din bumbac pentru a evita transpiratia excesiva si o posibila reactie alergica la materialele corsetului.

Marime: L (101-120 cm)

Recomandari: Este obligatoriu sa va consultati medicul inainte de utilizare. Marimea bandajului este aleasa in functie de masuratorile circumferintei taliei, asa cum se arata in tabel. Regimul de bandaj si durata de purtare sunt recomandate individual de catre un medic.

Forma de prezentare: 1 bucata