Cordyceps Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

Remedii naturiste

In stoc
94,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cordyceps Extract Forte 100% natural, 120 capsule, Health Nutrition

652365993

Cordyceps Forte este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, facand un tandem redutabil cu Extractul de Turmeric Forte. Aceasta combinatie este printre cele mai puternice imunostimulente din lume. Sfera de actiune a acestui tandem este impresionanta: cancer pulmonar, cancer la sansi ovarian, cancer de colon si de rect, cancer de prostata etc.

Proprietati:

- Cordyceps Forte protejeaza rinichii de infectii, de efectele nedorite ale alimentelor chimice, dar si de reactiile adverse ale medicamentelor. Extractul din aceasta planta este folosit mai ales contra cistitelor, nefritelor, ca adjuvant in chisturile renale, dar si pentru prevenirea formarii calculilor renali.

- Evolutia spre astm a bronsitelor este stopata de acest remediu, iar infectiile respiratorii rezistente la antibiotice raspund mai bine la tratament.

- Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange; buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; functionarea articulatiilor, a sistemului osos, a ficatului si rinichilor.

- Cura cu Cordyceps Forte ajuta la scaderea colesterolului cu 15% in medie si a trigliceridelor cu aproape 12%.

- Conform cercetatorilor de la Universitatea din Michigan, ciuperca tibetana combate steatoza hepatica si hepatita, fiind prin foarte putinele remedii care impiedica fibrozarea ficatului si evolutia spre ciroza.

- Acest produs ajuta organismul uman sa stopeze proliferarea si sa faca sa intre in remisie tumorile benigne sau maligne. Iata cateva localizari ale bolii canceroase in care s-a demonstrat efectul pozitiv al Cordyceps Forte: cancerul de colon si de rect, cancerul la san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal si cancerul gastric.

Ingrediente: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis), extract apos 4:1 (maltodextrina,dioxid de siliciu), uscat cu min. 7% acid cordiceptic: 450 mg; capsula de gelatina.

Mod de utilizare: 2-4 capsule pe zi.

Forma de prezentare: 120 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.03.2022