Suplimente alimentare

Complet Digest, 30 comprimate, Hyllan Pharma

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei

Pret / CPR: 0,82 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Complet Digest, 30 comprimate, Hyllan Pharma

7509682

Complet Digest reprezinta o combinatie complexa de enzime digestive (fermenti gastrici precum pepsina si papaina, enzime pancreatice ca lipaza si pancreatina, bromelaina, betaina, proteaza si celulaza) si bila bovina, ce au efect in sustinerea si functionarea normala a aparatului digestiv.

Bromelaina din compozitia produsului Complet Digest este o enzima extrasa din fructele de ananas, ce stimuleaza digestia alimentelor, contribuie la mentinerea confortului digestiv si vine in sprijinul persoanelor cu tulburari digestive, preintampina greata, balonarile si disconfortul abdominal care insotesc excesele alimentare.

Complet Digest contine in acelasi comprimat 9 enzime digestive, dar si bila bovina.

Ingrediente: Betaina, pancreatina, amilaza, proteaza, bromelaina, pepsina, papaina, celulaza, lipaza, pulbere de bila bovina.

Mod de utilizare: 1 - 2 comprimate dupa masa, pana la 3 - 4 comprimate / zi.

Recomandari:

Tulburari digestive generate de deficitul de enzime pancreatice si de saruri biliare sau dupa consumul de alimente bogate in grasimi.

Forma de prezentare: 30 comprimate filmate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021