Complet Digest, 30 comprimate, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
13,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7509682

Complet Digest este un supliment alimentar care stimuleaza digestia alimentelor, fiind benefic in tulburarile digestive datorate deficitului de enzime pancreatice si saruri biliare. Contribuie la digestia eficienta a proteinelor, lipidelor si glucidelor, normalizeaza procesul digestiv si mentine tractul digestiv in stare optima.

Produsul este indicat in caz de ingidestie, pancreatita cronica, flatulenta, diaree de fermentatie intestinala, greata, balonari, disconfort abdominal care insotesc excesele alimentare, dispepsii de putrefactie si fermentatie, tulburari digestive prin exces alimentar la bolnavii cu insuficienta secretorie a pancreasului (profilactic si curativ), tulburari digestive in cursul tratamentului cu sulfamide sau antibiotice cu spectru larg.

Ingrediente: Amilaza 50mg, bromelaina 30mg, betaina100mg, celulaza 10mg, lipaza10mg, extract de bila bovina 20mg, pepsina 30mg, proteaza 50mg, pancreatina 100mg, papaina 30mg.          

Mod de administrare: 1-3 comprimate/zi, in timpul meselor. Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021