Colostru si lactoferina Minunino, 12 plicuri, Medimow

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

44,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7522194

Supliment alimentar cu indulcitor natural

Beneficii:

Contribuie la intarirea sistemului imunitar, ajuta la buna functionare a sistemului gastro-intestinal, sustinand o flora sanatoasa, are rol de catalizator al sistemului imunitar si il poate ajuta sa produca si sa elibereze imunoglobuline proprii, are rol protectiv al imunitatii gastro-intestinale infantile datorita efectului sau direct in promovarea si dezvoltarea tesuturilor limfoide asociate intestinului, cu rol in formarea imunitatii intestinale, contribuie la reducerea efectelor stresului oxidativ, sustine cresterea oxigenarii tesuturilor.

Ingrediente:

Indulcitor - fructoza, colostru prodiet F520, cu 30% imunoglobulina G/IgG (lapte), potentiator de aroma - fructe de padure, gluconat de zinc, pulbere de lactoferina (lapte), agent antiaglomerant - dioxid de siliciu, vitamina C/acid ascorbic, vitamina D3/colecalciferol 0.25%.

Mod de utilizare:

De la nastere pana la 1 an: 1/2 pliculet pe zi. Copii cu varste cuprinse intre 1 an si 12 ani: 1 pliculet pe zi. Copii de peste 12 ani si adulti: 2 pliculete pe zi. A se administra cu apa, suc natural, formula de lapte sau mancare. Se poate administra in combinatie cu un lichid cald (apa, ceai, lapte), cu o temperatura de pana la 35 grade.

Forma de prezentare: 12 plicuri